Τρία μαγαζιά που αξίζουν την προσοχή σου

Το καθένα για διαφορετικούς λόγους

Τράβηξε την προσοχή μας από τον πρώτο κιόλας καιρό λειτουργίας του, καθώς το The Dalliance House έδωσε στην Κηφισιά αυτό που της έλειπε: έναν οικείο χώρο που αν και ενιαίος, μοιραζόταν σε μικρότερες πολύ ιδιαίτερες γωνιές με αστικό αέρα. Κι αν στην πορεία το μαγαζί ταυτίστηκε περισσότερο με έξοδο για καφέ ή ποτό, η νέα συνεργασία των ιδιοκτητών του με τον chef Πέτρο Δήμα μάς κάνει να αναθεωρήσουμε.

Ο μόλις 27 χρονών και γλυκύτατος chef έφερε αέρα αλλαγής μέσα από υπέροχα μεσογειακά πιάτα με φρέσκες πρώτες ύλες που φλερτάρουν όμως με την gourmet κουζίνα. Οι πρώτες εντυπώσεις από το μενού ήταν εξαιρετικές. Δροσερό ταρτάρ σολομού με γιαούρτι, μουστάρδα, σχοινόπρασο και ζελέ λάιμ, καραβίδες με κριθαρότο αγριομάραθου, τόνος τατάκι σε κρούστα μπαχαρικών με λάιμ, φουντούκι και wakame και ταλιάτα μοσχάρι είναι μερικά από τα πιάτα που σε κερδίζουν στην πρώτη κιόλας μπουκιά.

Από τα γλυκά, το banoffee αποτελεί μία διαφορετική επιλογή, καθώς έρχεται αποδομημένο και όπως πραγματικά το φαντάστηκε ο chef. Φυσικά, το Dalliance House συνεχίζει την παράδοση σε brunch menu, στα signature ροφήματά του και φυσικά την ομολογουμένως δυνατή μπάρα του με 11 signature cocktails να συνθέτουν την φθινοπωρινή συλλογή.

Μοιραστείτε το πάθος μας

Βρείτε μας στα social media
Εγγραφείτε στο Newsletter
Μοιραστείτε τη σελίδα μας